13.3.2012

Team Örthen kuljettajan Eetu Nousiaisen kuulumiset kaudelta 2011

Crossiblogi kävi moikkaamassa Eetu Nousiaista talven keskellä mitä Äijälle kuuluu ja miten kausi 2011 meni.

Kausi alkoi hyvissä merkeissä, pääsin ajamaan Vantaalla koko talven,rata oli todella loistavassa kunnossa,siellä oli todella mukava treenata kesän koitoksia varten, mikä on tärkeää, että pyörä pysyisi käsissä koko kauden ajan.
 
Eetu kertoili että kävi VMK:n Maanantai treeneissä, missä oli eri tasoisia kuljettajia,Harrastelijoista kisakuskeihin, joten sieltäkin löytyi minullekin hyviä harjoittelukavereita.Taso treeneissä oli minusta hyvä sekä opetus asianmukaista, siitä kiitos vetäjille, Joonas Åkerlundille, sekä 85 jaoston vetäjille.
Keskiviikoisin huristelin Vantaalla sarjacrossit jotka oli minulle viikon kohokohta.Hieman minua alkuun jännitti sarjat, olihan siellä suomen kärkikuljettajia samalla viivalla Seleniuksesta Sihvoseen joten vauhti oli sen mukaista. Omasta mielestä pystyin ajamaan omaa varmaa ajoani koko sarjojoen ajan, joten ihan yes. Vuorossa Torstai treenit, Tonin opetuksessa mukava olla. Kaikki mitä tehtiin oli johdon mukaista, itse tykkäsin harjoittelun temmosta koko kahden tunnin ajan.Kivaa. 
 
Kauden kisat meni ihan ok. kuntopuolella olisi ollut vielä vähän petrattavaa mutta, maaliin päästiin joka kisassa, paitsi Jalasjävellä missä pyörä meni rikki, muuten Ktm toimi moitteitta.Kiitos Tiimi päällikölle Erno Örthenille joka piti huolen, että vehkeet pelaa ja laulaa.
 
Näin 2012 alussa homma jatkuu samoissa merkeissä kuntotreeniä, ajoa nastoilla sekä halleissa. Tavoite olisi kaudella että nousisin c/ahan jos kaikki menee putkeen.
 
Kiitokset kaikille tukijoille, iskälle joka jaksaa viedä treeneihin.Äidille joka jaksaa tehdä eväät sekä veljelle joka kannustaa minua ja on
myös joskus kisoissa mukana.
Terkut kaikille Eetu Nousiainen #15
 
Teksti:M.Jokiniemi
Kuvat:Crossiblogi