2.3.2012

Oma transponderi kisoihin!

Tänäkin keväänä ajajilla on mahdollisuus ostaa itselleen oma transponderi kevättarjoushintaan. Tämän kevään tarjoushinta on 50 euroa normaalia halvempi. TR-Tuotanto huolehtii halutessasi edelleen ajajien omienkin transpondereiden lataamisesta ja tarkastamisesta kilpailujen välillä. Tämän edun saat vain ostamalla transponderisi meiltä. 

Kun oma transponderi on käytössä koko kilpailun ajan, ajaja ja hänen taustajoukkonsa voivat kiinnittää sen huolellisesti jo ennen ensimmäisen harjoituksen alkua. Lähtökäytävässä ei myöskään tarvitse enää huolehtia kiinnityksestä, ajaja ja avustajat saavat keskittyä kisaan rauhassa. 
 
Oman transponderin hankkimisen turvallisuutta lisää vielä se, että mikäli laite lakkaa toimimasta kolmen vuoden takuuaikana, ajaja saa veloituksetta käyttöönsä vuokratransponderin takuukäsittelyn ajaksi. Me myös hoidamme takuukäsittelyn ajajan puolesta. 
 
Transponderin hinta arvonlisäveroineen on 355 euroa. Ne ajajat, jotka tilaavat ja maksavat transponderinsa perjantaihin 6.4.2012 mennessä saavat 50:n euron alennuksen. Ostajana voi toki toimia myös ajajan tiimi tai sponsori. Myöhemmin saapuneiden tilausten toimitusaika riippuu valmistajan toimitusaikataulusta. 
 
Ne ajajat, jotka eivät hanki omaa transponderiaan, saavat palvelun edelleen hintaan 10 euroa/kilpailu. Näin omaksi hankittu tulee jo takuuaikana säännöllisesti kilpailevalle ajajalle edullisemmaksi.

Ajajille myytävien transpondereiden palvelusopimusehdot

 
TR-Tuotanto myy transponderit ja niihin liittyvät palvelut ajajille tai kolmannelle osapuolelle, joka osoittaa transponderin tietyn ajajan käyttöön, seuraavasti: 
 
Transponderin omistusoikeus siirtyy heti kauppasumman maksun yhteydessä ajajalle. Eri luokissa kilpailevat ajajat voivat käyttää yhteistä transponderia. Ajaja voi myydä transponderin edelleen, uusi omistaja on velvollinen ilmoittamaan ostamansa transponderin numeron TR-Tuotannolle. 
 
Transponderin myyntihinta sisältää seuraavat palvelut ja ehdot: 
  • Transponderi toimitetaan kaikkiin niihin kilpailuihin, joissa käytetään TR-Tuotannon ajanottopalvelua, ja transponderin omistaja/käyttäjä kilpailee, ladattuna ja tarkistettuna. Kilpailija saa oman transponderinsa kilpailuun ilmoittautumisen yhteydessä kilpailun järjestäjältä. Em. palvelu ja ehdot ovat voimassa niin kauan kunnes transponderi on toimiva, lataus- ja tarkistuspalvelu ehtoineen siirtyy uudelle omistajalle, mikäli ajaja myy transponderin edelleen. 
  • Ajaja voi halutessaan pitää oman transponderinsa hallussaan myös kilpailujen välillä. Tällöin ajaja vastaa itse transponderin lataamisesta ja sen tuomisesta kilpailuun. Mikäli ajaja ottaa transponderin itselleen latureineen, täytyy myös laturit tuoda EHDOTTOMASTI TR-Tuotannon haltuun, mikäli haluaa transponderinsa jälleen kilpailujen välillä TR-Tuotannon hoidettavaksi. 
  • Takuuaikana (3 v.) ajaja saa TR-Tuotannolta vuokratransponderin veloituksetta käyttöönsä takuukäsittelyn aikana olevissa kilpailuissa, mikäli ajajan oma transponderi rikkoutuu. TR-Tuotanto hoitaa takuuaikana rikkoutuneiden transponderien takuukäsittelyt valmistajan kanssa. 
  • TR-Tuotanto sitoutuu säilyttämään hallussaan olevia ajajien omistamia transpondereita huolella. Ilman omistajan lupaa vain lataaminen ja tarkistus on sallittu kilpailujen välillä.
 
Transponderin ja em. palveluiden hinta on 1.1.2012 alkaen 355 EUR. Mikäli tilaus ja ennakkomaksu on toimitettu perjantaihin 6.4.2012 mennessä, hinta on 305 EUR. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 23%. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. 
 
Tilauslomakkeeseen
 
Teksti: TR-Tuotanto