15.2.2012

Miro Sihvosen kuulumisia

Moi,

Tänä viikonloppuna pääsin siis vihdoin testaamaan uutta isompirunkoista kassaria Imatran uudessa hallissa. Ajoin ensin vakiokokoisella ja sitten isommalla.  Kokoero ei näytä kovin suurelta, mutta tuntui ajettaessa huomattavasti tilavammalta. Olimme yötä hallin pihassa autossamme, joten ajoa tuli molempina päivinä. Halliin jäävän pakokaasun takia en vaan pystynyt ajamaan kuin reilun tunnin päivässä, kun alkoi tulla pää kipeäksi. Joka tapauksessa pyörä tuntui hyvältä ja nyt on luottavainen mieli lähteä sillä EM-sarjaan.

Ensi perjantaina olen lähdössä Belgiaan kahdeksi viikoksi ja siellä aion ajaa pelkästään piikillä. Lauantaina 25.2. Lommelissa pitäisi olla kilpailut jotka ajattelin ajaa, eli tämän vuoden kilpailukausi alkaa siis isolla pyörällä. Tuloksista ja leirin muista kuulumisista ilmoittelen leirin jälkeen ja sitten alan taas keskittymään 85:lla ajamiseen.

Olemme jo sopineet Iiro Laitisen kanssa että lähdemme pari viikkoa ennen pääsiäistä ajamaan ainakin yhden kassarikisan Hollannissa tai Belgiassa ennen ensimmäistä EM-kilpailua. Toivottavasti saan vielä silloinkin koulusta lomaa, ainakin olen yrittänyt parantaa numeroita ja muutenkin hoitaa koulutehtävät sillä tavalla ettei ainakaan niiden takia lomaa kielletä.