5.2.2012

Kim Savaste avasi näyttävästi kauden

 
Team Racing Bike Finlandin motocrosskuljettaja Kim Savaste avasi näyttävästi kauden Espanjan Valencian Mestaruussarjan ensimmäisessä MX85 luokan osakilpailussa Aielo De Malferitissa.

Kisa oli ensimmäinen Aielo de Malferitin radalla, radalla oli juhlava avaisseremonia kaupungin pormestari ja pappi vihkivät radan käyttöön. Rata sijaitsee ylhäällä vuoristossa, radalla on paljon korkeuseroja, jyrkkiä ala-ja ylämäkiä.

Harjoituksissa Kim otti nopeimman ajan nimiinsä. Ensimmäisessä erässä ykköspaikka tuli haltuun heti startista ja Kim johti kilpailua ruutulipulle asti. Toisessa erässä alkoi räntä/lumisade joka muutti radan pinnan liukkaaksi. Kim otti hyvän startin ja otti myös toisen erän voiton. Tästä on hyvä aloittaa kausi eteenpäin, joka jatkuu ensi viikonloppuna Crevillenten radalla. 

 
Team Savaste