16.1.2012

CrossiBlogi tiimi esittäytyy

Samuli, Jami ja Otto

Kaudella 2012 CrossiBlogin tiimissä ajaa kolme nuorta kuljettajaa, Otto Hildén MXC/C:ssä, Samuli Jokiniemi MXC/B:ssä ja Jami Niemelä MXC/B:ssä.

CrossiBlogin tiimin taustalla on halu luoda sellainen ympäristö joka mahdollistaa nuorien kuljettajiemme kehittymisen ja tiimi jossa kuljettajien on mukava olla ja touhuta yhdessä asioita.

Kauteen 2012 valmistautumisen aloitimme marraskuun alussa, jolloin kaikkien kuljettajien kanssa käytiin läpi tulevan kauden tavoitteet. Kun tavoitteet oli selvitetty seuraavaksi kävimme kuskien kanssa läpi mitä heidän asettamien tavoitteiden saavuttaminen käytännössä tarkoittaa, eli suomeksi mitä pitää talven aikana tehdä jotta tavoitteet on mahdollista saavuttaa. 

Talvikaudella tiimin kuljettajat huolehtivat kunnosta erilaisten urheilulajien parissa. Joka torstai tiimin kuljettajat kokoontuvat Boulder Caveen harjoittelemaan kiipeilemistä. Muina arkipäivinä kukin harjoittelee omatoimisesti, lenkkeilyä, laskettelua, skuuttausta, hiihtoa ja muita mukavia lajeja. Viikonloppuisin pyritään pääsemään ajamaan, joko nastojen kanssa ulkoradoille tai kesäkumeilla halliin. 

Yksi erittäin tärkeä asia kuljettajien kehittymisessä on valmennus. Kaudella 2012 tiimin valmennusapuna on Jussi-Pekka Vehviläinen. Jussi-pekka Vehviläisen valmennuksen lisäksi kierrämme muutamilla leireillä joista haemme lisää valmennusapua.

Yksi CrossiBlogin tiimin tärkeimmistä tavoitteista on tehdä motocrossia lajina hiukan näkyvämmäksi. Osoituksena tästä on tämän tiedotteen ohessa olevat kuvat jotka on otettu Helsingin rautatieasemalta ja kiipeilyareena Boulder Cavesta.

Lisätietoja tiimistä, tiimin kuljettajista, tukijoista ja siitä mitä kaikkea touhuamme löytyy CrossiBlogin tiimi -osiosta.

CrossiBlogin kuljettajat ja huoltajat toivottavat kaikille Crossareille hyvää talven loppua ja loistavaa kisakautta 2012, varikoilla tapaamme!