9.1.2012

Kuljettajaesittelyssä: Niklas Raappana

Nimi: Niklas Raappana  
Lempinimi: Nikke  
Syntymävuosi: 2003
Kotipaikka: Vantaa
 
Pyörämerkki: KTM SX 65
Luokka: 65 cc
Kilpailunumero: 6
 
Lempiruoka: Paella
Lempijuoma: Pepsi
Lempirata: Vantaa 65:n rata
 
Mielimusiikki: Metallica, Red Hot Chili Peppers ja Jukka Poika
Paras kisa: Virossa ajettu Tanel Leok ja ystävät 2011 kisa
Minkä ikäisenä aloittanut ajamisen: 5 vuotiaana
Ensimmäinen pyörä: Yamaha PW 50 cc
Ensimmäinen kilpailu: Ensimmäinen kilpailu oli viime kesänä virossa ajettu Tanel Leok ja ystävät kisa. 
 
Muut harrastukset: Koripallo, jalkapallo 
Onko Crossi päälaji?:  Kyllä motocross on ehdottomasti päälaji!
 
Kuinka kausi 2011 meni: 
Viime kaudella Niklas ajoi ensimmäisen täyden kauden KTM 50 cc pyörällä. Kauden aikana käytiin VMK:n maanantai treeneissä ja keskiviikkosin lähtöharjoituksissa sekä viikonloppuisin muilla radoilla ajamassa. Kauteen kuului myös kaksi leiriä joista eka oli Jussi-Pekka Vehviläisen Suonenjoella järjestämä ja toinen leiri oli Crossiblogin mutkaleiri joka järjestettiin Joutsassa. Kauden aikana käytiin ajamassa viikon verran virossa Viljandin, Pärnun ja saarenmaan radoilla. Kaudella 2011 tapahtuikin reipasta kehittymistä ajotaidoissa ja pyörän käsittelyssä.
 
Suunnitelmat kaudelle 2012: 
Kausi 2012 alkaa uuden ja samalla isomman pyörän harjoittelulla. Niklas siirtyykin tällä kaudella 65 cc luokan harjoituksiin. Tänä talvena ohjelmaan kuuluu vaihteiden ja kytkimen käytön harjoittelua jääradalla. Kauden edetessä ja ajotaitojen kehittyessä on tarkoitus ajaa myös VMK:n sarjacrosseja. Lisäksi pyritään käymään mahdollisimman paljon leireillä ja eriradoilla. Kaiken kaikkiaan kausi 2012 kulunee täysin isommanpaan pyörään totuttelussa.
 
Saavutukset: Jokaisen kauden jälkeen ajotaidot ovat kasvaneet!
 
Tukijat: Isä ja Äiti
 

Haluatko mukaan kuljettajaesittelyihin??