19.12.2011

Kuljettajaesittelyssä Joni Mäkelä MX65 #27


Nimi: Joni Mäkelä
Syntymävuosi: 2001
Kotipaikka: Vantaa

Pyörämerkki ja malli: KTM 65
Luokka: MX 65
Kilpailunumero: 27
 
Tiimi: Team Örthen
 
Lempiruoka: Makaroonilaatikko
Lempirata: Hyvinkää
 
Paras kisa: Alavuus 2011 kun tuli voitto
 
Minkä ikäisenä aloittanut ajamisen: 4 vuotiaana
Ensimmäinen pyörä: Joku hieno kiinan ihme
Ensimmäinen kilpailu: Vantaan moottorikerhon kansallinen kilpailu 2008
 
Muut harrastukset: Laskettelu, ulkoilu ja pyöräily.
 
Onko Crossi päälaji?: Kyllä!! No mikäs sitten?
 
Kuinka kausi 2011 meni:
Kauden alussa taivoitteni oli olla 5 joukossa Sinisalo-Liigassa. Olin liigassa yhteistuloksissa viides jotenka olen tulokseen tyytyväinen. VMK sarjacrossissa kausi ei mennyt niin hyvin mitä odotin. Olin lopputuloksissa kolmas. Noin pariviikkoa ennen Alavuuden kilpailua sattui hyppyrissä kaatuminen jonka hohdosta olimme sairaalassa pari päivää. Onneksi ei sattunut muuta kuin niskalihas venähti. Kauden kohokohta oli Alavuuden kilpailu missä otin ensimmäisen erävoiton ja totaali voiton. Minun mielestäni Tornion kilpailu meni aika kehnosti. Mielestäni oli tylsää kun en päässy ajamaan Joutsan leirille kun olin kaatunut ja ajokiellossa. Varikolla on ollut kivaa koska on ollut paljon kavereita.
 
Suunnitelmat kaudelle 2012:
Tavoite tulevalle kaudelle 2012 on nappulaliigassa voitto mutta kova vastus on ensikaudelle tulossa. Vantaan kerhon sarjat ajetaan myös ja tavoite on voitto. Harjoittelen vielä enemmän startteja ja mutka-ajoa. Haluaisin myös ajaa Viron kipailuja. Olis kiva päästä ajamaan myös ainakin yhdet EM kisat.
 
Saavutukset: 
Kaudella 2011 MX65 luokassa 5.
 
Tukijat:
Auto-Lahela Oy
Team Örthen
El-Car oy
Toyota Airport
 
 
Haluatko mukaan kuljettajaesittelyihin??