13.12.2011

VMK 50-65cc kuskien palkintojenjakojuhla

Kausi päättyi VMK:n junnuilla hienoon palkintojenjakojuhlaan, jossa käytiin läpi kauden kohokohtia ja nautittiin  harjoitusten tuomasta ilosta. Paikalla oli hienosti tyttöjä ja poikia 50-65 MXstä. Paljon on tehty ennen juhlaa. 
 
50 MX:llä on ollut hienot maanantaitreenit Lavangossa, jossa on todella mukavasti ollut kuskeja. Vauhti on ollut tosi kovaa. Vanhemmat ovat olleet hienosti mukana touhussa. Osa 50 MX kuskeista oli Joutsan leirillä. Siellä pojat osoittivat olevansa kovia treenaamaan. Halu oppia uusia asioita oli kova ja se näkyi tekemisessä. Myös 50 MX:ssä oli sarjacrossit, jotka sisälsivät lähtöharjoituksia. Niissä muuten oli sähinää, se pitää kaikkien nähdä! Todellisia suorituksia antaumuksella. 
 
Näihin kuskeihin pitää panostaa. Tarvitaan opetusta, jossa opitaan lajin niksit.  Opetus sille tasolle mitä sen pitää olla.  Turvallisuus ennen kaikkea! Tämä vaatii myös vanhemmilta paljon, mutta näin taataan kuskeille hyvät mahdollisuudet onnistua ja kehittyä. Erityisen tärkeätä on myös mukavat kaverit, joiden kanssa leikkiä ja touhuta lajin merkeissä koko kauden ajan. 
 
Osa 65MX kuskeista eivät osallistuneet sarjoihin. Kaikille kisaaminen ei ole tärkeää.  Osalle kuljettajista on tärkeintä kisaamisen sijasta yhdessä oleminen ja ajamisen ilo. VMK:ssa maanantain harjoituksissa kuljettajat ovat jaettu tasoryhmiin.   Siitä seuraa ajajille monia hyviä asioita kun saa ajaa samantasoisten kuljettajien kanssa. Näin turvallisuus sekä hyvä opetus kohtaa opetettavat.
 
Sarjacrosseissa oli todella hyvä osallistujamäärä.  Ja ahkerat vanhemmat lipuilla oli kiva homma. Sarjacrossit saatiin hienosti vietyä läpi. Kiitokset kaikille jotka olivat ahkerasti mukana hommissa! 
 
Osa kuljettajista kävi ajamassa kansallisia kisoja sekä kiersivät Sinisalo-liigaa hyvällä menestyksellä. Onnistumisia tuli todella kivasti. Kuskit kävivät myös leireillä 50 MX:n tavoin, jossa olivat hyvällä sykkeellä mukana. Osa ajajia kävi myös kilpailemassa ulkomailla, missä onnistuttiin myös hyvin. Hienoa että kuljettajat pääset nuoresta iästä huolimatta ajamaan ulkomailla missä taso on kova.
Todella hieno kausi päätettiin Vantaalla. Kuljettajat palkittiin sekä mitalilla että pokaalilla. Tarjolla oli mehua sekä torttuja. Tunnelma kerhotalolla oli tosi lämmin. Ajajat olivat todella ylpeitä juhlien jälkeen.
 
Vantaan moottorikerhossa tehdään hyviä motocrossareita.  
Kiitokset esitän omasta puolestani sekä 50MX :n jaoston puolesta!
 
Hyvää Joulua ja Uutta vuotta 2012 !
 
Terveisin
Vantaan moottorikerho Ry
Tero Mäkelä
 
 
Tiimit ja Kerhot HUOM! Onko teillä ollut jo tai tulossa kauden päättäjäiset? Meille voi lähettää päättäjäisistä tietoa, niin saadaan levitettyä tietoa myös muiden kerhojen ja tiimien toiminnasta! Yhteystiedot