12.12.2011

Kuljettajaesittelyssä Roni Haapoja


Crossiblogi vieraili Peräseinäjoella Viitalankylässä jossa,he tapasivat kuljettajan joka ajaa crossia niin pelloilla sekä metsissä.Omaksi iloksi ajavalle Roni Haapojalle joka on 11 vuotias , tärkeintä ei ole vauhti vaan ajamisen hauskuus mahtavissa puitteissa. Ronilla on ollut monia erikokoisia pyöriä Suzukista Samuraihin.Tällähetkällä Ronilla on alla Yamahan YZ 85cc. Pyörä josta ei teho lopu.Aikaisemissa pyörissä oli ollut teknisiä murheita,Ronin mielestä nyt uusi pyörä antaa mahdollisuuden lähteä kokeilemaan pyörää muuallekin kuin omalle pellolle. 

Ilmajoelta Rengonharjusta löytyy hieno rata, jossa saavat ajaa junnut 50cc-85cc rata on hyvin tekninen mikä sopii junnuille hyvin. Ronin toive oli, että jonain päivänä pääsee kokeilemaan rataa mitään suurempia muita haaveita ei Ronilla ollut crossin suhteen. 

Ronin muita harrastuksia on metsästys jonka parissa viihtyy hyvin. Maatilantyöt ovat myös tuttua puuhaa johon kuuluu karjanhoito sekä muut yleiset työt jotka onnistuu hyvin Ronin nuoresta iästä huolimatta. Sekä erillaiset koneet traktorista puimuriin ovat Ronille tuttuja.

Roni toivottaa kaikille crossareille hyvää joulua ja uutta vuotta 2012

teksti. M.Jokiniemi
kuvat.M.Jokiniemi