7.12.2011

Peetu Aallolla vahva kausi

Ensimmäinen kausi 85-luokassa on takana. Mx C/C: n Sinisalo-liigan 2.sijaan Peetu on todella tyytyväinen vaikka kauteen mahtui paljon epäonnea ja teknisiä ongelmia.  Kohokohtana mieleen nousee Riihimäen osakilpailun voitto. Kuluneella kaudella Peetu ajoi 18 kilpailua, 36 erää ja voitti niistä puolet. Sinisalo-liigan lisäksi kilpailukokemusta kertyi Savo-cupista sekä etelän-ja pohjoisenkierroksilta.
 
Tulevaisuuden suunnitelmia
Ensi kaudella siirryn C/B-luokkaan. Luottavaisin mielin tartun uusiin haasteisiin.
 
Harrastukset 
Ratojen ollessa kiinni ja jäärataa odotellessa pidän ajotuntumaa yllä enskaa ajamalla. Se on hauskaa ja pidän siitä kovasti. Hiihdän, laskettelen, uin ja lenkkeilen myös. Viimeisenä, muttei suinkaan vähäisimpänä,  kikkailen mankilla ja peltoautolla. Ja sekin on hauskaa!
 
Miten crossin harrastaminen alkoi
Sain 3-vuotiaana Honda qr:n ja siitä lähtien olen crossia ajanut. Ensimmäinen muistoni crossista on Hyvinkään mini-mini-radalta keväältä-04. Ajosaappaiden virkaa toimittivat kumisaappaat. Yhdessä mutkassa toinen saapas jäi mutaan kiinni ja matka jatkui ilman saapasta. Kun ajaminen kiinnosti, oli hankittava oikeat ajovarusteet. Sen jälkeen saappaat eivät onneksi ole ajaessa jääneet mihinkään.
 
Muutimme v.2008 etelästä Kuhmoon. Siitä lähtien olemme järjestäneet kevättalvisin jäärataleirin ajo-ja kilpakumppaneilleni. Näin myös tulevana keväänä. Ajankohta on 21.-25.3.12. Mukaan otetaan 50-65-85-kuljettajia. Tervetuloa! Lisätietoja ja ilmoittautumisia hoitaa iskä, Mika. mika.aalto12@gmail.com