9.11.2011

Emil weckmanin kuulumiset kauden päätyttyä

Juttelimme Lavangon varikolla emil weckmanin kanssa ja samalla pikkusen summasimmen päättyneen kauden fiiliksiä ja kyselimme pikkusen tulevaisuuden suunnitelmia.

Emil ajoi tällä kaudella sinisalo-liigassa MX65 luokassa ja loppupisteissä nuori herra oli toisena Joonas Näpin jälkeen. 

Kilpailut menivat ihan hyvin, mitään isompia haavereita ei sattunut ja ajo sujui ihan hyvin. Kaikissa kisoissa olin kympin sakissa. Kertoi Emil.

Kaudella 2012 Emilin suunnitelmissa on ajaa MX65 luokassa. Tällä kaudella olin pisteissä toisena, joten ensikauden tavoitteena on parantaa sijoitusta, Emil linjasi tavoitteita keudelle 2012.

Talven aikana on tarkoituksena harjoitella mahdollisimman paljon. Isossa roolissa on ajaminen crossiradalla nastarenkaille. Nastoilla ajamisen lisäksi pitää peruskuntoharjoittelua tehdä ja saattaa olla että virossakin käydään ajamassa.

Lavangon radasta Emil totesi, että rata on todella hienossa ja hyvässä kunnossa, ehkä pikkusen liian tasainen mutta erittäin hyvä siitä huolimatta.

Toimittajamme kysyi Emililtä mikä on parasta motocrossissa ja nuorille kuskeille ominaisesti vastaus oli hyvin lyhyt ja selkeä, Hyppääminen on parasta!

Kuva ja haastattelu: CrossiBlogi / Marko Jokiniemi
Teksti: Petri Niemelä