19.10.2011

Kasper Kulmalan yhteenveto kaudesta


Eli kausi on ajettu ja siihen on mahtunut taas niin paljon tapahtumia ettei niitä kaikkia mahdu edes kirjoittamaan 🙂 Tasainen kausi kaikenkaikkiaan on takana.

Sen kummemmin kisoja erittelemättä kausi alkoi suhteellisen mukavasti, vaikka Pohjoisen kierros oli hiukan vaisumpi. Rovaniemeltä ostettiin hiukan vähemmän ajettu pyörä ja Kuopiossa alkoi heti kulkemaan paremmin. Hienoja kisoja loppukaudesta kaikki Alavus ja Riihimäki.

Harjoituksissa tulee hyviä kierrosaikoja/sijoituksia, ja  kun saadaan siirrettyä kisaeriin niin hyvä tulee 🙂 Ihan kohtuullinen kausi kuitenkin nousupisteitä kertyi 31 ja liigapisteitä 99 jossa sijoitus 21.

Kauden päätös oli Hyvinkäällä ajettu joukkue SM. Siellä eräsijoituset 15 ja 16 olivat ihan kelvollisia suorituksia ottaen huomioon, että siitä kärkeä kohti mentäessä ei enään sitten montaa C/B kuskia ollutkaan edellä.

Lohjalla käytiin ajamassa Tunnin kisa 15.10 lauantaina. Kova kisa ja kysyy kuntoa aika paljon 🙂 Olin siellä toinen ja oli muuten tunti+2kierrosta.

Ensi kauden kuviot alkaa olla suurinpiirtein selvillä eli saa nähdä mitä tuleman pitää 🙂 nyt ei muuta kun kovaa treeniä syksy ja talvi, niin ajo kuin kuntopuolella, ja keväällä taas uutta yritystä 🙂

 

Hyvää syksynjatkoa kaikille!

 

Kasperin kotisivut: www_cb.kasperkulmala.com

 

Teksti ja kuva: Kasper Kulmala