17.10.2011

Teemu Lahtinen VMK:n sarjaendurossa

Juttelimme Teemu Lahtisen kanssa muutaman sanan ennen Vantaan Moottorikerhon järjestämää sarjaendurokilpailua ja kyselimme kuinka kulunut kausi sujui ja mitä suunnitelmia on seuraavalle kaudelle. 

Tämän kauden kisat on mennyt oikeastaan aika huonosti, mutta on siellä ollut muutama onnistuminen joukossa.  Treeneissä kulkee tosi hyvin, mutta kisoissa on ollut pikkusen liikaa jännitystä niin ei ole ajo onnistunut ihan niin hyvin kuin olisin halunnut. 

Kauteen on mahtunut myös harmillinen loukkaantuminen. Alkukesästä meni ranteesta molemmat luut poikki ja sen takia jäi kaksi kilpailua väliin. Loukkaantumisen takia meni mahdollisuudet päästä hyville pisteille MXC/A:ssa. 

Teemu ajoi Joukkue SM-kisoissa Vantaan Moottorikerhon joukkueessa, joten kyselimme hiukan tuon kisan kuulumisista.
Ajoin vantaan joukkueessa hyvinkäällä joukkue SM-kisoissa. Joukkuekisa meni ihan hyvin, mutta aina voisi mennä paremminkin, kun jäätiin toiseksi ja Hyvinkää voitti yhdellä pisteellä. Harmillisesti Robin Selenius kaatui toisessa lähdössä ja jäi toiseksi. Robin oli kyllä nopeampi kuin hyvinkään kuski, muttei päässyt kaatumisen jälkeen enään hänestä ohi. Ensivuonna otetaan voitto Vantaalle.

Kysyimme myös Teemun ensikauden suunnitelmista. Seuraavaksi ohjelmassa on KTM Motorsportin Try Out tiistaina. Sen jälkeen sitten katsotaan tulevaisuuden juttuja eteenpäin.

CrossiBlogin toimitus toivottaa Teemulle onnea KTM Motorsportin Try Outtiin.

Haastattelija: Marko Jokiniemi
Kuva: Petri Niemelä