11.10.2011

Imatralle offroad-halli

Imatran Moottorikerho on päättänyt aloittaa sisäratahankkeen, jonka avulla parannetaan merkittävästi Offroad-lajien harrastusmahdollisuuksia Etelä-Karjalassa. 

Imatralle rakentuu sisärata offroad-lajien käyttöön tulevan talven aikana. Kyseinen halli on Imatran vanha jäähalli, joka vapautui jääurheilijoiden käytöstä viime keväänä. Imatran Moottorikerho r.y. aloittaa hallin valmistelevat työt välittömästi ja tarkoituksena on saada maa-aines halliin ennen tulevan talven pakkasia. Hallissa on mm. pukuhuoneet ja suihkutilat sekä katsomotilat valmiina. 

Idea Offroad-hallista lähti liikkeelle pari vuotta sitten kun Imatralla tehtiin päätös uuden jäähallin rakentamisesta. Imatran Moottorikerho ilmaisi kiinnostuksensa käytöstä poistuvasta hallista ja Imatran kaupunki on ollut alusta asti myötämielinen hankkeen mahdollisesta toteutuksesta. Esiselvityksiä hallin uudesta käytöstä on tehty kattavasti yhteistyössä Imatran kaupungin ja Suomen Moottoriliiton kanssa. Imatran Kaupungin kanssa on sovittu hallin jatkokäytöstä ja selvitysten antamien tietojen pohjalta on nyt tehty päätös aloittaa hallin muutostyöt offroad-käyttöön sopivaksi. 

Halliin rakennetaan sisärata, joka mm. SML:n arvioiden mukaan soveltuu harrastus, valmennus ja kilpailukäyttöön. Tulevaisuudessa onkin todennäköistä, että Imatralla ajetaan kilpailuja ulkoradan lisäksi myös hallissa. 

Ajokuntoiseksi halli pyritään saamaan keväällä 2012. Täysipainoinen harjoittelu- ja kilpailutoiminta on tarkoitus käynnistää talvikaudelle 2012–2013. 

Tarkemmasta aloitusajankohdasta, aukioloajoista ja käyttömaksuista tiedotetaan myöhemmin. 
IMK:n tiedotus 

Lisätietoja: 
IMK:n motocross-jaoston pj. Mikko Tiilikainen p. 050 537 4950, 
mikko.tiilikainen@imk.fi 
www_cb.imk.fi
Imatran Moottorikerho r.y. 
PL 14 55101 IMATRA 
puh. 044 567 7020 
faksi (05) 436 3656