4.9.2011

Matias Murron kuulumiset Alavuden kilpailusta

 

Tervehdys
 
 
Sinisaloliigan kauden 2011 viides kilpailu ajettiin Alavudella lauantaina 3.9. 
Matiaksella kisat meni hyvin, tuloksena C/C luokan toinen sija. Ensimmäisen erän sijoitus oli kolmas, harmittoman kaatumisen seurauksena johtopaikalta.Toisessa erässä ajo sujui varmasti lähdöstä maaliin ensimmäisenä.
 
"Aamulla heräsin aika virkeänä ja kiersin radan heti aamusta läpi ja rata näytti paljon paremmalta kuin perjantaina. Harjoituksissa oli tosi liukas rata, mutta aika oli hyvä ja jäi hyvä tunne radasta. Ensimmäinen erä meni kohtuullisesti, nousin kolmannelta sijalta kärkeen, mutta kaaduin ja pääsin kuudentena jatkamaan matkaa. Loppujen lopuksi sijoitus ensimmäisessä erässä kolmas. Toiseen erään olin valmistautunut hyvin ja lähdin kisaan voitontahtoisena. Toinen erä oli omaa varmaa ajoa lähdöstä maaliin. Fiilis toisen erän voiton jälkeen oli mahtava."
 
Seuraava ja Sinisaloliigan kauden 2011 viimeinen kilpailu ajetaan Riihimäellä lauantaina 24.9. Matias lähtee viimeiseen liigakisaan sarjajohtajana 17 pisteen erolla seuraavaan kuljettajaan.
 
 
 
 
Vauhdikkain terveisin!
Matias Murto
 
Matiaksen kotisivut