1.8.2011

Kuljettajien kuulumiset Alavuden kilpailun jälkeen

Roope Väätäinen MXC/A #224, Treenit eivät menneet aivan putkeen kun pyörä ei alkuun toiminut. Ekaan erään pyörä saatiin kuntoon, mutta erässä kädet vähän puutuivat. Tokan erän lähtö onnistui hyvin, mutta alkuun kädet pikkusen puutuivat. Erän puolivälissä takakumi puhkesi. Rata on profiililta hyvä, mutta kovin raskas. Ekassa erässä olin yhdestoista. 

Vilho Onkalo MC65 #998, Rata oli ihan hyvä, mutta takalenkillä oli möykkyjä ja alamäessä spooreja. Ajaminen ei jännittänyt paljoa ja ajaminen sujui hyvin. Antti Nyqvist meni viimeisellä kierroksella ohi ja olin maalissa viidentenä.

 
Miro Sihvonen MXC/A #147, Aika-ajot meni aika huonosti, mutta olin silti seitsemäs. Ekassa erässä sitten ihan hyvä lähtö ja sain ohitettua monta kaveria.Myöhemmin kun Robin Selenius kaatui, niin sain ajaa rauhassa maaliin. Maalissa olin ensimmäisenä.
 
Toisen erän lähtö oli ihan hyvä, mutta valuin vähän ekassa mutkassa ulos ja porukkaa pääsi vähän ohi. Joelista (Kolehmainen) pääsin ohi, mutta myöhemmin kaaduin ja Joel pääsi ohi. Toisessa erässä olin viides.
 
Ekassa erässä jaksoin puristaa hyvin, mutta tokassa erässä kaatumisen jälkeen ei enään jaksanut puristaa hyvin.
 
Rata on tosi hieno, varmaan suomen hienoin rata. 

 

Joel Kolehmainen MXC/A #52, Rata oli ihan hieno, ylämäet ja alamäet oli mukavia. Aika-ajossa olin kolmas. Pyörä ja kaikki muukin toimi hyvin. Eka erä meni vähän odotettua paremmin, sain hyvän lähdön vähän aikaa olin toisena sitten Selenius kaatui ja johdin erää vähän aikaa.Maalissa olin lopulta kolmas.
Toinen erä meni kanssa hyvin, otin holet ja ajelin ihan omaa ajoa loppuun asti. Maalissa olin neljäs.
 
Haastattelut: Marko Jokiniemi
Kuvat: Charlotta Jokiniemi