31.5.2011

etelänkierros 16-23.7.2011

 

Suomen moottoriliitto ry ja Etelän kierros Ry järjestävät yhdessä paikallisien moottorikerhojen kanssa nuorille Motocross-kuljettajille tarkoitetun kilpasarjan. Kilpasarjassa ajetaan vuosittain 3-6 kilpailua Etelä-Suomen eri radoilla.

Kilpasarjassa ajetaan 65cc ja 85cc sarjoissa, 7-15 -vuotiaiden kuljettajien kesken. Kilpailut ajetaan kansainvälisin säännöin ilman kuutiokoon sisäisiä luokkajakoja. Käytännössä tämä tarkoittaa että kuljettajat jaetaan aika-ajon perusteella sopiviin ryhmiin. Kaikista kilpailuista jaetaan pisteet ja eniten pisteitä kerännyt kuljettaja voittaa. Kilpailuihin pyritään saamaan myös kovatasoisia ulkomaalaisia kuljettajia, jolloin paikalliset kuljettajat pääsevät vertaamaan omaa nopeuttansa euroopan tasoon. Etelän Kierroksen suojelijana toimii Mato Valtonen. 

 

 

Etelän kierros 2011:

17.7. Espoo – YOKO Cup

20.7. Forssa I – Real Machinery Cup

21.7. Forssa II – Ice One Racing Cup