15.4.2011

27. - 29.5 Your Move -suurtapahtuma ja ajoleiri

 

Suomen Moottoriliitto on mukana touko-kesäkuun vaihteessa Your Move -suurtapahtumassa Helsingissä. Osana tapahtumaa liitto järjestää ajoleirin 12–16-vuotiaille speedwayn, trialin ja motocrossin harrastajille Hyvinkään Vauhtipuistossa.

Nuoren Suomen järjestämä tapahtuma on kesän suurin liikunta- ja urheilutapahtuma, johon odotetaan yli 50 000 nuorta. Your Move -tapahtuma muodostuu kahdesta osasta: 27.–29.5 pidettävästä Sportti-viikonlopusta sekä 30.5.–1.6. järjestävistä Action-päivistä, ja päätapahtumapaikkana on Helsingin Olympiastadionin ympäristö.

Koska Sportti-viikonloppu on suunnattu lajeissa jo aktiivisesti mukana oleville nuorille, järjestää Moottoriliitto ajoleirin 12–16-vuotiaille speedwayn, trialin ja motocrossin harrastajille Hyvinkään Vauhtipuistossa. Leirin osallistujille järjestetään sekä ohjattua lajiharjoittelua heidän omissa lajeissaan että lajikokeiluja muissa mukana olevissa lajeissa.

Nuorten moottoripyöräharrastajien Sportti-viikonloppu alkaa perjantaina 27.5. Helsingissä. Viikonloppu pitää sisällään ajoharjoitusten lisäksi osallistumista Olympiastadionin ohjelmaan, johon kuuluu lajiesittelyjä ja -kokeiluja sekä erilaisia lajidemoja. Harrastajien lauantaipäivä huipentuu maamme huippuesiintyjien tähdittämiin iltabileisiin ja sunnuntaina jatkuvat puolestaan ajoharjoitukset Hyvinkään Vauhtipuistossa. Viikonlopun tarkempi aikataulu ja ohjelma julkaistaan myöhemmin Moottoriliiton verkkosivuilla.

Hyvinkään ajoleirin lisäksi Moottoriliiton lajitarjonta on esillä koko Your Move -tapahtuman ajan Helsingin jäähallilla, jonka lajiesittelypisteessä on esillä lajikalustoa mahdollisemman suurella kattauksella. Lisäksi Suomen Moottoriliitto arpoo erilaisia tuotepalkintoja tapahtuman osallistujien kesken.

Ilmoittautuminen Sportti-viikonloppuun tapahtuman verkkosivulla, www_cb.yourmove.fi. Sivuilta löytyvät myös viikonlopun hintatiedot ja yleistä tietoa Sportti-viikonlopun monipuolisesta ohjelmasisällöstä. Ilmoittautuminen päättyy 5.5.2011.
 

Lisätiedot:
Jussi Pitkähalme
Nuorisoprojektit
Suomen Moottoriliitto ry
p. 040 5389 553
jussi.pitkahalme@sml.slu.fi