12.4.2011

Motocrossarin ensiapulaukku

Yksi tärkeä osa motocrossissa on tuleviin tapaturmiin varautuminen. Tapaturmiin varautumista miettiessämme rupesimme etsimään motocrossarille sopivaa ensiapulaukkua ja päädyimme yhteistyöhön MedKit Oy:n kanssa. 

Loukkaantumisiin varautuminen on äärimmäisen tärkeätä, koska motocrossissa on varsin suuri riski loukkaantua. Valmistautumisessa tulee huomioita Ensiapukoulutus, kuinka toimitaan kun jotain tapahtuu ja huolehtia että matkassa on riittävä valikoima ensihoidossa tarvittavaa välineistöä. Tänäpäivänä melkein jokaisesta autosta jo löytyy ensiapulaukku, mutta sieltä harvoin löytyy niitä tarvikkeita joita motocross radalla tarvitaan, kuten kylmäpatruunoita ja urheiluteippiä.

MedKit Oy:n kanssa suunnittelimme kaksi laukkua, suppeamman ja laajemman joista molemmista löytyy paljon sellaista tarviketta jota motocross radalla voi tarvita.

Linkkejä:

Laukun katsominenkin on mahdollista järjestää esimerkiksi Vantaan moottorikerhon tai Hyvinkään moottorikerhon radalla. Yhteyttä voi ottaa esimerkiksi yhteydenottolomakkeenkautta tai yhteystiedot sivulla olevaan puhelinnumeroon.

Meidän nöyrä toive on, että mikäli päädyt tilaamaan motocrossarin ensiapulaukun, niin mainitsisit oston yhteydessä että törmäsit laukkuun crossiblogi.fi:ssä. 

Ohessa vielä muutama kuva laukusta ja sen sisällöstä

-pete