6.4.2011

9-10.7.2011 Women MX Camp 2011

Perinteeksi muodostunut naisten enduro- ja motocrossleiri järjestetään tänä vuonna Kausalassa 9.- 10. heinäkuuta. Leiriläisille majoitus on varattu Hotelli Sommelosta Kuusankoskelta.

Leirille ovat lämpimästi tervetulleita kaikki motocrossista ja endurosta kiinnostuneet tytöt ja naiset iästä riippumatta.

Osallistujat jaetaan leirillä ajotaidon mukaan viiteen kymmenen hengen ryhmiin. Leirillä on ryhmä myös vähemmän ajaneille harrastajille. Vaatimuksena leirille osallistumiseen on liikennevakuutettu motocross- tai enduromoottoripyörä, ajovarusteet ja moottoripyörän perushallintataidot (saa pyörän itse käyntiin ja pystyy liikkumaan itsenäisesti).

Leiri maksaa 60 euroa ja jokaisesta leirimaksusta menee 5 e Suomen naisten ISDE joukkueen tukemiseen. Leirille otetaan 50 leiriläistä ja viime kesänä leiri loppuunmyytiin nopeasti, joten toimi ripeästi. Leirimaksu sisältää kahden päivän koulutuksen lajin saloihin. Majoituksen ja ruuat leiriläiset maksavat erikseen.

Leirin kouluttajat ovat monivuotisia lajin harrastajia ja kilpakuljettajia. Leirillä on ajo- ja tekniikkaharjoitteita motocrossradalla ja enduromaastossa kunkin ryhmän tason mukaan.

Ilmoittaudu LOMAKEELLA »Täytä kaikki kohdat!

Leiristä antaa lisätietoa Eeva Tamminen eeva.tamminen(at)kolumbus.fi puh. 050-354 0603

ja Mami Jäntti mami(at)rapakat.fi puh: 040-777 4274.

Ilmoittautumisen hyväksymisen jälkeen saat leirikirjeen, jossa on tarkempaa tietoa majoituksesta, ruokailumahdollisuuksista, leirin aikataulu, tilinumero johon maksat osallistumismaksun ja ajo-ohjeet paikan päälle.

Tervetuloa! Terveisin Rapakat Marita, Minna, Teija, Mami, Hanna, Ykä, Tiina, Kaisa ja Eeva

Lisätietoja Rapakoiden kotisivuilta