27.2.2011

14-15.5.2011 Naisten Crossileiri

 

Hei !

Tässäpä ensimmäinen virallinen tiedote naisten crossileiristä joka on toukokuun 14. – 15. päivä. Lauantaina ajetaan Kuopiossa Heinjoen radalla ja sunnuntaina siirrytään ajamaan Siilinjärvelle Hamulan radalle. Leiri sopii vasta-alkajista enemmän ajaneisiin ja myös kisoja ajaviin tyttöihin ja naisiin.

Opettajina on mm. Tapio Kokkonen (MM mitalisti, vetää koko ajan omaa valmennusryhmään), Make Savolainen (MXB –luokan kuski ja junnucrossohjaajamme monelta vuodelta), Janne Simonen (MXJ –luokan kuski joka kilpailee itse koko ajan ja vetää myös junnucrossejamme) ja Sami Törrönen (A-luokan kuski, joka ei ole kilpaillut nyt muutamaan vuoteen). Etsimme vielä lisää ohjaajia ja jos teillä on poikakaveri, isä tai aviomies joka olisi kiinnostunut ohjaamaan leirillämme olisimme kiinnostuneita hänen opetuksestaan.

Majoitustarjouksen olemme saaneet Koivurannasta, joka on loma- ja kurssikeskus Kuopion eteläpuolella ja siitä on matkaa Heinjoen crossiradalle n. 12 km. Hamulaan matkaa tulee n. 50 km:ä. Koivuranta sijaitsee todella rauhallisessa Kurkimäen kylässä ja majoitus olisi seuraava:

pe – su, 2 yötä aamiaisineen 2 hh:n huoneessa 40 /henkilö/yö. la – su, 1 yö aamiaisen kanssa 2 hh:n huoneessa 45 /henkilö.

Lisätietoja ja majoitusvaraukset voitte tehdä http:/www_cb.koivurantaan.fi/index.html Lauantai-illaksi ruokatarjoilu Koivurannassa, hinta n. 23 /henkilö, sisältäen 2 salaattia, riisiä ja

lihapataa ja tietenkin ruokajuomat + leivät.

Molempina päivinä järjestämme ruokailut radalle ja ruoan hinta on 5 – 10 /nuppi. Leiri itse maksaa 60 /osallistuja ja tähän hintaan sisältyy ohjaus, ratamaksut ja tuotekassi. Molempina päivinä harjoituksia on klo. 10.00 – 15.00 välinen aika, jonka jälkeen huolletaan/huollatetaan pyöriä sekä kuljettajia. Yhteistä iltaohjelmaa on myös luvassa !

Jos kotona on muitakin kuskeja jotka haluavat päästä ajamaan tuolloin, niin lauantaina ruokatauon ajan rata on käytettävissä ja klo. 15.00 jälkeen saa ajaa vielä 3 tuntia. Hamulassa voi myös ajaa sunnuntaina klo 15.00 jälkeen. Nämä kuljettajat maksavat itse ratamaksut, joka taitaa olla molemmille radoille 10 /kerta.

Tämä oli siis ennakkotietoa leiristä, maksu ym. asioista tulee vielä tiedotetta huhtikuussa. Laita viestiä kiertämään omassa kerhossasi ja pyytäkää lisää naisia ilmoittautumaan osoitteeseen mail@kuopiomoottorikerho.net Laitan sitten näitä leiristä innostuneita naisia omalle jakelulistalleni ja sen kautta laitan leiritietoja tulemaan.

Nice MX terveisin Mervi Kettunen

 
Lähde: Rapakat.fi